www.dardana.tk.......ju uron festat
  trik per windows XP
 
Tutorial Per Gjith Përdoruset e Windowsit 

Nje Tutorial te Thjesht por eshte shum i komplikushem 


Shumica e njerëzeve nuk e din ket TRICK ne XP apo NE 2000
Pas Formatizimit te kompjuterit tuaj apo gjat riparimit te kompjuterit tuaj 
Egziston nje Metod, Per Instalim te Programeve apo hapjen e programeve apo lojrave te windowsit per Mes CMD Dos apo |Command prompt| ti themi 


Shembull: Pas te kemi Filluar Instalimin e Windowsit dhe deshirojm te Fillojm ndonje loj apo ti Instalojm Programet nga Disku D: apo Na CD romi Tjeter.
shembull foto si me posht 


Tash Dmth Windowsi XP eshte duke u instaluar 
Fillojm...
E Shtypem Ne Tastier
 
Shift+10 apo Shift 10dhe Hapet CMD 


pastaj permes CMD mundemi me me punu keshtu : 

cd.. dmth kthet ne back ne direkterium 
cd.. dir tregon gjitha qka keni aty Shembull tash Deshirojm te Futemi ne loj deri sa te instalojm windowsin
un e kam Pergaditur nje loj si me hap ju,

mundeni edhe më lehet ta perdoni PErmes CMD tani taskmgr.exe tani mundeni NEW TASK 

dhe browse dhe tani ne Direkterium i Hapni Fajllet apo skedaret e juaja qfar i keni DEshir qe Pas perfundimit te instalimit te Windowsit Ti keni gati dhe mund te Fillioni Menjëhere Punimin ne Windows besoj që ekeni Kuptuar gjithë

Kommentar zu dieser Seite hinzufügen:
Dein Name:
Deine Homepage:
Deine Nachricht:

 
  sod ishin 1070567 Besucher (5972986 Hits) ne dardana.tk
. .
 
 
Diese Webseite wurde kostenlos mit Homepage-Baukasten.de erstellt. Willst du auch eine eigene Webseite?
Gratis anmelden