www.dardana.tk.......ju uron festat
  shpejtoni pc
 
Shpejtoje PC tuaj--------------------------------------------------------------------------------

Ja disa menyra per ta shpejtuar PC tuaj duke shkuar START>>RUN

================================================== ==============================================
Per me i hjek ato te ora per mos me i qit kasperin, skypen etj.....
1.Start>>Run>>Msconfig Tani Shkoni Startup Ku lexon hiqni pikat D.m.th Disable All te STARTUP
================================================== ==============================================
2.Start>>Run>>dfrg.msc Paloni Particionet e Juaja.
================================================== ==============================================
3.Start>>Run>>nusrmgr.cpl tani Change the Way users log of tani i keni 2 pika i hekni ato dy pikat apply options dhe OK
Per me e qit me i msha ok kur tdon mu dhez PC

================================================== ==============================================
Shutdown Windows XP Faster
1.Start>>Run>>regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control
Kliko Në "Control" Folder
Zgjidhë "WaitToKillServiceTimeout" Kliko me Djathen dhe Modifiko
aty e keni 2000 E ju e bëneni 1000
================================================== ==============================================

Faster Dual Boot Timeout

shkoni c: pastaj lart në shirit C:boot.ini e shenoni dhe tani ENTER aty osht 30 ju e bani 0
si ne foto
http://img409.imageshack.us/img409/1178/lanis1dv.jpg

================================================== ==============================================
1. Kliko Start -> Run -> Shkruje regedit -> Tani Kliko Ok apo ENTER.
2. Shko HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServic eslanmanserverparameters]
3. te Size Me djathen Klikoni mbi edhe aty eshte 1 ju bëneni 3
================================================== ==============================================
Speed Boot - Shave 2 Seconds
Fshin Historin Temp filet etc..
Kirjo Batch file

RD /S /q "C:Documents and Settings"UserName without quotes"Local SettingsHistory"
RD /S /q "C:Documents and SettingsDefault UserLocal SettingsHistory"
RD /S /q "D:Temp" <--"Deletes temp folder, type in the location of your temp folder"

1.Start>>Run>>notepad dhe tani si ne foto
http://img143.imageshack.us/img143/8081/laniii8ir.jpg
Runeni Me emer DeleteTemp.bat
Pastaj shkoni përseri
1.Start>>Run gpedit.msc
Computer Configuration --->Windows Settings --->Scripts dhe kliko dy her ne Shutdown --->Kliko ADD dhe tani Gjeje Batch file ku e keni rujatur tani shtyp ok ad press ok
foto
http://img135.imageshack.us/img135/2253/lani51am.jpg

================================================== ==============================================
Speed Menu d.m.th Properties Menyn dhe STart-in

shkoni te HKEY_CURRENT_USERControl PanelDesktop
zgjidh MenuShowDelay Tani me Djathen Medify dhe Ndryshoni
Bëneni 0 Tani Ristartoni Pc-ne
================================================== ==============================================
Ram Memory Hacked..

key HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetContro lSession ManagerMemory
ManagementPrefetchParameters Tani ne Anen e djatht e keni DisablePagingExecutive tani modifikoni
aty është 0 ju duhet ta bëni 1
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++
Pastaj Prefetch disable
HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetContro lSession ManagerMemory
ManagementPrefetchParameters enablePrefetcher aty ështe 0(n`pc tem ish kan 3) ju bëneni 1
Pastaj ristaroni
================================================== ==============================================
1. Hap Regisry Editor (Shko Start/Run, Shkruj regedit, dhe Kliko ok).
2. Shko Te HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindows CurrentVersionPoliciesExplorer.
3. Krijo NoRecentDocsHistory D_WORD key "qeles ". Kliko mbi Valu tani hapet.
4. Tani mbasi ta krijoni emrin ja leni NoRecentDocsHistory Dhe Vleren ja leni 1 ose value 1
5. Kliko OK Tani Mbylle Regjitrin Dhe tani do ti shifeni Efektet
================================================== ==============================================
Automatically Killing Tasks on Shutdown

Autmatikisht Heq programet kur fiket Pc ja qe ju del End now Edhe Cancel e d.m.th e heq automatikisht

1. Hape Registry Editor-in.
2. shko te HKEY_CURRENT_USERControl PanelDesktop.
3. Val-un AutoEndTasks dhe ju ndryshojani bëneni 1 vleren ose Value
4. Tani Mbyll Registry Editor-in ose Regjitrimin.
================================================== ==============================================
Speed up Network Browsing and sharing
1. Hap Regedit-in.

2. Shko tek HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/Current Version/Explorer/RemoteComputer/NameSpace

3. Find a key named {D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AA0060F5BF}

4. Kliko me Djathten delete ose fshije.

Pastaj Ristaro Kompjuterin                                                              

Kommentar zu dieser Seite hinzufügen:
Dein Name:
Deine Homepage:
Deine Nachricht:

 
  sod ishin 1070564 Besucher (5972911 Hits) ne dardana.tk
. .
 
 
Diese Webseite wurde kostenlos mit Homepage-Baukasten.de erstellt. Willst du auch eine eigene Webseite?
Gratis anmelden