www.dardana.tk.......ju uron festat
  qel server te ri ne cs
 
Instalo Counter Strike Server Windows

Përshendetje gjeta kohë t'lir edhe thash pse jo tju qes 1tutorial se si me hap Server ne Sistemin Operativ Windows

Kushtet:
Mos ja nis tutorialin nëse nuk i plotëson këto kushte:
- Windows XP , Procesori më i lartë se 1ghz and 256 ram
- Shpejtësia Internetit (shpejtësi më të madhe se 100kB/s )
- 1-2 GB Disk Hapsir

Filet që duhet Shkarkuar:
Ju duhet të shkarkoni këto file:
- HLDSUpdateTool
- Counter Strike Patch v21

Instalimi
1. Se pari ju duhet të krijoni një folder të ri me emrin HLDS. Shembull C:HLDS


2. Pastaj duhet të hapni  hldsupdatetool.exe, duke klikuar
NEXT, pastaj klikon I Agree. E vendosni te Destinacioni i Serverit, klikojm browse. Në diskun C, bëjmë double-click në HLDS folder, klikojm ok. Klikojm Yes për përfundim.


3. Tash shkojm ne Start / Run / CMD

Në CMD Shënojm
Code:
cd C:HLDS
klikojm enter


4. Tash ne duhet ti marrim filet qe i nevojiten serverit. Përseri , ne comanden run , ne shkruajmë këtë kommand:
Code:
hldsupdatetool.exe -command update -game valve -dir .
Kujdes . duhet me qen nfund gjithsesi


Kjo komand merr hlds fajlet , hltv and valve game engine.
Kur Fajlet të mirren me sukses ,Në Run Komand do ju shfaqet ky tekst:
Code:
HLDS installation up to date


Counter-Strike Fajl:
Pasi të mbaroni Marrjen e Fileve të serverit, Ju duhet të merrni Counter Strike Fajlat. Ju në Comandën Run duhet të shkruani tektstin që ndodhet më posht
Code:
hldsupdatetool.exe -command update -game cstrike -dir .
Kujted . duhet me qen nfund gjithsesi


Kur Marrja e fileve do përfundoj,  në run do ju shfaqet Teksti:
Code:
HLDS installation up to date


Ky Ishte Tutoriali Sa i përket Krijimit të Serverit
Tashti është rradha për Vendosjen e Patch në Server:

1.Se pari shkojm te Patchi e klikojm.
E lojm Gjuhen English edhe e klikojm OK


2.Klikojm 2her Next


3.Pastaj te Destinacioni klikojm Browse dhe e lojm në My Computer/C:/HLDS


Klikojm Install dhe Presim deri sa të perfundon Shkarkimi

Për të ndrrar Configet në server shko C:/HLDS/cstrike/server.cfg
Code:
hostname "Emri Serverit"
mp_autokick 0
mp_autocrosshair 0
mp_autoteambalance 0
mp_buytime 2
mp_consistency 1
mp_c4timer 35
mp_fadetoblack 0
mp_falldamage 0
mp_flashlight 1
mp_forcecamera 3
mp_forcechasecam 2
mp_friendlyfire 1
mp_freezetime 3
mp_fraglimit 0
mp_hostagepenalty 0
mp_limitteams 6
mp_logfile 1
mp_logmessages 1
mp_logdetail 3
mp_maxrounds 0
mp_playerid 0
mp_roundtime 3
mp_startmoney 800
mp_timelimit 35
mp_tkpunish 0
mp_winlimit 0

sv_aim 0
sv_airaccelerate 10
sv_airmove 1
sv_allowdownload 1
sv_clienttrace 1.0
sv_clipmode 0
sv_allowupload 1
sv_cheats 0
sv_gravity 800
sv_lan 1
sv_maxrate 7000
sv_maxspeed 320
sv_maxupdaterate 101
sys_ticrate 10000
decalfrequency 60
pausable 0
log on
decalfrequency 60
edgefriction 2
host_framerate 0
exec listip.cfg
exec banned.cfg
rcon_password rcon password

Për të lëshuar Serverin shko C:/HLDS/hlds.exeKjo ishte i gjithë Tutoriali im

Qitee Addonsi dhe Bon admina


Djem Tutoriali qe e kom bo sot osht qysh me bo Serverin me AMXMODX dmth me AMX

Se pari duheni me shkarku
addons by RAMPAGE!!!


Se pari ekstraktojm Rarin ne nje folder
Folderin addons edhe libist.gam e qesim në CSTRIKE
Nese doni me e editu Emrin e Serverit at'her shkoni nserver.cfg që ndodhet në cstrike edhe e shënoni hostname "Emri i Serverit"
Ky addons osht për Public
Nëse Doni me i ndru Configat e Serverit shkoni cstrike/addons/amxmodx/configs/amxx.cfg

Nëse doni me bo admin në server shkoni cstrike/addons/amxmodx/configs/users.ini

Këtu posht e keni Shkronjat e akseseve për admin
Code:
; Shkronjat e acceseve:
; a - Imunitet (nuk mund të kickeni/baned/slayed/slaped)
; b - Rezervim (Mund te futeni me slot kur nuk ka vend)
; c - amx_kick komand
; d - amx_ban dhe amx_unban komand
; e - amx_slay and amx_slap komand
; f - amx_map komand
; g - amx_cvar komand (nuk janë të lejuara të gjitha cvarsat)
; h - amx_cfg komand
; i - amx_chat dhe tjera chat komanda
; j - amx_vote dhe tjera vote komanda
; k - akses te sv_password cvar (nga amx_cvar komand)
; l - akses te amx_rcon komand dhe rcon_password cvar (nga amx_cvar komand)
; m - custom level A (Për Plugina)
; n - custom level B
; o - custom level C
; p - custom level D
; q - custom level E
; r - custom level F
; s - custom level G
; t - custom level H
; u - menu akses
; z - user (pa admin)

Kommentar zu dieser Seite hinzufügen:
Dein Name:
Deine Homepage:
Deine Nachricht:

 
  sod ishin 1070567 Besucher (5972957 Hits) ne dardana.tk
. .
 
 
Diese Webseite wurde kostenlos mit Homepage-Baukasten.de erstellt. Willst du auch eine eigene Webseite?
Gratis anmelden