www.dardana.tk.......ju uron festat
  njerz te humbur
 
jerez Te Humbur

Sadetin Sharkiqi

Mosha aktuale 41 vjec nga qyteti i Shkodres. Eshte larguar ne daten 1 Tetor 1990 ne drejtim te Malit te Zi dhe po ne ate date ka humbur kontaktet me familjen.

 

Sonila Kryeziu

Datelindja: 7 Maj 1979
Vendlindja: Tirane
Humbur kontaktet: 11 Mars 2004 ne drejtim te paditur

 

BESNIK QAZIM PACA

SDatelindja: 1982
Vendlindja: Has
Humbur kontaktet: Shtator 1998 nga Italia

 

 

DENISA KUJTIM MUHARREMI

Datelindja: 4 Tetor 1984
Vendlindja: Tirane
Humbur kontaktet: 1997 nga Italia

 

 

 

DHURATA AGIM SPAHIU

Datelindja: 26 Qershor 1983
Vendlindja: Durres
Humbur kontaktet: 1998 nga Italia

 

 

 

SHPETIM PERPARIM MADHI

Datelindja: 1968
Vendlindja: Gramsh
Humbur kontaktet: Mars 1999 nga Italia

 

 

KLODIAN PARTIZAN KAPTELLI

Datelindja: 29 Gusht 1979
Vendlindja: Gramsh
Humbur kontaktet: 4 Gusht 2004 nga Italia

RENATA YLLI SHABANI

KDatelindja: 14 Shkurt 1981
Vendlindja: Tirane
Humbur kontaktet: 19 Gusht 1998 nga Italia

ALBAN BASHKIM ARIFI

Datelindja: 8 Prill 1977
Vendlindja: Korce
Humbur kontaktet: Nentor 1996 nga Greqia

 

FITIM JAKUP MURGU

Datelindja: 8 Janar 1976
Vendlindja: Diber
Humbur kontaktet: Qershor 1998 nga Greqia

 

ZYLYFTAR DAME RESULI

Datelindja: 1963
Vendlindja: Patos
Humbur kontaktet: Dhjetor 1991

 

ARJAN NAZMI BRAHO

Datelindja: 15 Prill 1971
Vendlindja: Gramsh
Humbur kontaktet: Shtator 1992 nga Greqia

LLAMBRO SPIRO SHURDHI

Datelindja: 5 Nentor 1960
Vendlindja: Lushnje
Humbur kontaktet: 24 Dhjetor 1994 nga Greqia

 

FLORENC FEMI BAME

Datelindja: 24 Mars 1975
Vendlindja: Lushnje
Humbur kontaktet: 24 Dhjetor 1994 nga Greqia

NEXHIP MUHAMED STARI

Datelindja: 19 Shkurt 1967
Vendlindja: Durres
Humbur kontaktet: 25 Shtator 1990 ne drejtim te paditur

RUSTEM GANI XHETANI

Datelindja: 30 Mars 1966
Vendlindja: Burrel
Humbur kontaktet: 30 Nentor 1995 ne drejtim te paditur

ARTAN GANI XHETANI

Datelindja: 18 Prill 1970
Vendlindja: Burrel
Humbur kontaktet: 30 Nentor 1995 ne drejtim te paditur

SOKOL RAUF JAUPAJ

Datelindja: 29 Qershor 1974
Vendlindja: Elbasan
Humbur kontaktet: 20 Korrik 1991 ne drejtim te paditur

VALTER MYRTEZAN BRINJA

Datelindja: 17 Korrik 1965
Vendlindja: Sarande
Humbur kontaktet: 25 Shtator 1990 ne drejtim te paditur

KUJTIM AVDULLA KOBOÇI

Datelindja: 25 Shtator 1975
Vendlindja: Kukes
Humbur kontaktet: 22 Nentor 2002 nga Belgjika

 

REXHEP KOLOSHI

S Datelindja: 1974
Vendlindja: Kukes
Humbur kontaktet: Janar 1999 nga Maqedonia

 

ERVIN JORGO VLASHI

Datelindja: 7 Korrik 1987
Vendlindja: Fushe – Kruje
Humbur kontaktet: 30 Mars 1998 ne drejtim te paditur

 

NUZ LULEZIM LUGA

Datelindja: 27 Dhjetor 1991
Vendlindja: Durres
Humbur kontaktet: 1995 (rrembyer)

 

 

SKENDER SEJDI AVDYLI

Datelindja: 14 Dhjetor 1971
Vendlindja: Elbasan
Humbur kontaktet: Shtator 1998 nga Spanja

 

 

 

ARDIAN ISA GOLEMI

Datelindja: 15 Mars 1968
Vendlindja: Shkoder
Humbur kontaktet: 25 Nentor 1991 ne drejtim te paditur

 

SHKELZEN ALI LIÇAJ

Datelindja: 25 Shtator 1975
Vendlindja: Diber
Humbur kontaktet: 20 Prill 2006 nga Anglia

Adresa:


VIZION PLUS
Rr. “Don Bosko” Nr. 5
Për emisionin “NJERËZ TË HUMBUR

 

Posta elektronike:


aidashtino@vizionplus.tv

 

Kontakt:

Tel. 00355 4 258 488/9
Fax. 00355 4 258 490

Email:aidashtino@vizionplus.tv <aidashtino@vizionplus.tv>

 
aGr.Ne1m* ||||||
 
 
» Hymni i Flamurit
 
Hymni i Flamurit
Rreth flamurit të përbashkuar,
Me një dëshirë dhe një qëllim,
Të gjithë Atij duke iu betuar,
Të lidhim besën për shpëtim.

Prej lufte veç ay largohet,
Që është lindur tradhëtor,
Kush është burrë nuk friksohet,
Po vdes, po vdes si një dëshmor.

Në dorë armët do t'i mbajmë,
Të mbrojmë Atdheun në çdo vend,
Të drejtat tona ne s'i ndajmë,
Këtu armiqtë s'kanë vend.

Se Zoti vet e tha me gojë,
Që kombe shuhen përmbi dhé,
Po Shqipëria do të rrojë,
Për te, për te luftojmë ne.
» Arkiva Lajmëve
 
Motorola ndahet në dy kompani
Duket se presionet e aksionarëve kanë pasur efekt, prandaj Motorola amerikane, njësia e prodhimit të celularëve e së cilës është në probleme të mëdha financiare, është duke u ndarë në dy kompani.
Në lidhje me këtë mundësi patëm shkruar edhe më herët, edhe pse është dukur bukur qartë që Motorola do të shes njësinë e saj për prodhimin e celularëve, megjithatë nuk duket se është gjetur blerësi.

Motorola është duke u ndarë në dy kompani të cilat do të paraqiten ndarazi në bursë: Motorola Mobile Devices, e cila do të merret me prodhimin dhe dizajnin e celularëve, si dhe Motorola Broadband & Mobility Solutions, e cila do të merret me teknologjinë wireless dhe bartjen e videos, zërit dhe të dhënave nëpërmes rrjetit.

Motorolas, Greg Brown, ka tentuar të paraqesë këtë si një lëvizje pozitive, e cila do t’i mundësojë “fleksibilitet më të madh” të dyja kompanive, mirëpo të gjithë e kanë të qartë se njësisë së Motorolas edhe më tutje nuk po i shkruhet mirë në rast se nuk arrijnë të përmirësojnë profitet.

www.motorola.com
Burimi lajmit marrur nga -www.nino-hack.de.tl
» Antaret
 
Motorola ndahet në dy kompani
Duket se presionet e aksionarëve kanë pasur efekt, prandaj Motorola amerikane, njësia e prodhimit të celularëve e së cilës është në probleme të mëdha financiare, është duke u ndarë në dy kompani.
Në lidhje me këtë mundësi patëm shkruar edhe më herët, edhe pse është dukur bukur qartë që Motorola do të shes njësinë e saj për prodhimin e celularëve, megjithatë nuk duket se është gjetur blerësi.

Motorola është duke u ndarë në dy kompani të cilat do të paraqiten ndarazi në bursë: Motorola Mobile Devices, e cila do të merret me prodhimin dhe dizajnin e celularëve, si dhe Motorola Broadband & Mobility Solutions, e cila do të merret me teknologjinë wireless dhe bartjen e videos, zërit dhe të dhënave nëpërmes rrjetit.

Natyrisht, drejtori ekzekutiv i Motorolas, Greg Brown, ka tentuar të paraqesë këtë si një lëvizje pozitive, e cila do t’i mundësojë “fleksibilitet më të madh” të dyja kompanive, mirëpo të gjithë e kanë të qartë se njësisë së Motorolas edhe më tutje nuk po i shkruhet mirë në rast se nuk arrijnë të përmirësojnë profitet.

www.motorola.com
Burimi lajmit marrur nga nino-hack.de.tl
 

Kommentar zu dieser Seite hinzufügen:
Dein Name:
Deine Homepage:
Deine Nachricht:

 
  sod ishin 1070567 Besucher (5972981 Hits) ne dardana.tk
. .
 
 
Diese Webseite wurde kostenlos mit Homepage-Baukasten.de erstellt. Willst du auch eine eigene Webseite?
Gratis anmelden