www.dardana.tk.......ju uron festat
  hyrja ne pc pa password
 
1.Kur e ndezni kompjuterin u del "Welcome" edhe pastaj u kerkon Passwordin per me u logirat.Ne ate moment kur kerkohet paswordi ju shtypni Ctrl Alt dhe Delete, gjersa mbani te shtypur Ctrl Alt ju shtypni shpejt dy here Delete e pastaj u paraqitet nje dritare me keto te dhena: Aty ku shkruan (user name):shkruani administrator ndersa passwordin qe e kerkon me ia dhene ju mos e plotesoni mos jepni asnje password, pasi qe keni shkruar administrator te user name: ju shtypni enter dhe kompjuteri do te hapet por hapet nga administratori dhe pastaj shkoni Start Settings Control panel user accounts dhe aty paraqitet guest dhe emri i personit qe ka krijuar emrin e kompjuterit pastaj klikoni te emri i personit dhe aty del change name, new password ju shkoni remove password dhe kur e beni kete punim e restartoni kompjuterin dhe pastaj ju do logirateni pa password user ne Kompjuter (ne nje menyre ju e keni hack passwordin e Xp-se
Kommentar zu dieser Seite hinzufügen:
Dein Name:
Deine Homepage:
Deine Nachricht:

 
  sod ishin 1070568 Besucher (5973029 Hits) ne dardana.tk
. .
 
 
Diese Webseite wurde kostenlos mit Homepage-Baukasten.de erstellt. Willst du auch eine eigene Webseite?
Gratis anmelden