www.dardana.tk.......ju uron festat
  shkarko lojra origjinale
 

Download from mirror 

milioneri

Download from mirror

 

Download from mirror

 

Download from mirror 

Download from mirror

   Grand vjedhjes Auto III 
nje loje mjaft e shkarkuar deri me tani
ju njoftojm se Grand vjedhjes 3 Auto Liberty City
mund te shkarkohet me se leti me flash get dhe ka 16 pako
brenda ku ju duhet ta shkarkoni njeren prej tyre
pastaj te gjitha pakon dhe behet grumbullimi i fajllave ne nje 

         instalimi:

 1: Run setup file.

 2: Right click on mouse gta3 
 
 3: Move onto desktop.

 4: Run gta3 desktop.

 5: Enjoy GTA 3!!

 komandat per gta 3

GUNSGUNSGUNS - Të gjitha të Armëve
IFIWEREARICHMAN - More Money
GESUNDHEIT - Full Health
TURTOISE - Full forca të blinduara
ITSALLGOINGMAAAD (ose ITSALLGONEMAAAD) - i çmendur Popullore
NOBODYLIKESME - Të gjitha të Popullit urrejtja Ju
WEAPONSFORALL - Njerëzit luftojnë njëra-tjetrën
CHITTYCITTYBB - anarki
SKINCANCERFORME - Clear Weather
ILIKESCOTLAND - Moti i vrenjtur
ILOVESCOTLAND - shi Weather
PEASOUP - mjegullt Weather
MOREPOLICEPLEASE - Wanted i Nivelit të Lartë
NOPOLICEPLEASE - Ulët Wanted Level
GIVEUSATANK - Merrni tankeve
ANICESETOFWHEELS - Invisible Makina
BANGBANGBANG - Të gjitha të shkatërrojë Makina
ILIKEDRESSINGUP (ose ILIKETODRESSUP) - Ndryshimi i jap mjete
TIMEFLIESWHENYOU - përshpejtojë Time
BOOOOORING - Faster Gameplay
BANGBANGBANG - xhindosem Makina Ju Rreth
MADWEATHER - përshpejton Time
CORNERSLIKEMAD - Trajtimi i përmirësuar Car
NASTYLIMBSCHEAT (ose NASTYLIMBCHEAT) - Më shumë Gore

created  by ardana.tk:

Kommentar zu dieser Seite hinzufügen:
Dein Name:
Deine Homepage:
Deine Nachricht:

 
  sod ishin 1070568 Besucher (5973068 Hits) ne dardana.tk
. .
 
 
Diese Webseite wurde kostenlos mit Homepage-Baukasten.de erstellt. Willst du auch eine eigene Webseite?
Gratis anmelden