www.dardana.tk.......ju uron festat
  dergo eSMS pa pare
 
                

Ju lutemi qe ti plotesoni te gjitha te dhenat qe ju kerkohen dhe

KUJDES atu ku shkrun CODE e jepni shifren qe e shihni mbi te disa shkronja

dhe numra te perzier,dhe telefonin e zgjedhni Vala,Ipko apo ndonje telefoni tjeter

dhe numrin e telefonit te pranuesit te sms! 

Plotësoni të dhënat qe ju kërkohen

           më poshtë!...

emri dhe mbiemri:
Email Address:
password:
telefonia: a)vala
b)ipko
c)d3mobile
d)vodafone
e)imobile
f)t-mobile
g)other
numri i telefonit:
mesazhi:

AS3q10ConsQ

code:
sms: a)send
b)cancel
c)delete
 deshironi me dergu eSMS pa  pare klikoni ketu
    http://demo.msgsend.com/client/md/4.2.2/install/eSMS-4-2-2-Mobispine-SMS-EN.exe
1. www.startino.de duhet te regjistroheni ( 1 sms ne ditë)
2.
www.zuerichbynight.ch duhet te regjistroheni (3 sms ne ditë)
3.
www.locomoby.com duhet te regjistroheni (5 sms ne ditë, nuk punon ne vala 900, regjistrimi me numra tjerë mund te bëhet)
4.
http://www.doah.de/freemail/ duhet te regjistroheni (me një regjistrim 5 sms falas, mund te regjistroheni disa herë me e-mail adresa të ndryshme)
5.
www.talk4all.de pa u regjistruar mund te dergoni 2 sms ne ditë prej orës 10 - 22
6.
www.alleskostenlos.ch pa u regjistruar mund te dergoni 3 sms ne ditë prej orës 10 - 22
7.
www.neversquare.com me regjistrim fitoni 50 kredi, çdo jave ju shtohen kredi vetvetiu, mund te dergoni, sms, mms, wallpapers, etj., nuk punon ne vala 900
8.
www.messageplanet.com pa u regjistruar mund te dergoni sms ne disa vende te botës
9.
www.msxstudios.de duhet te regjistroheni, pasi te regjistroheni kliko ne sms e më pastaj ne 2 banera te kësaj faqe dhe do t'ju hapet rubrika për te dërguar sms, mund te dergoni 1 sms çdo një ore.
10. [url=http://www.flirt-to-datë.de/]www.flirt-to-datë.de[/url] duhet te regjistroheni,
11.
http://sms.pronome.de/ duhet te regjistroheni, 1 sms ne ditë
12.
www.teamspace.com me një regjistrim 5 sms falas, mund te regjistroheni disa herë.
13.
www.djrichy.ch duhet te regjistroheni, 1 sms ne ditë
14.
www.sms.search.ch duhet te regjistroheni, 1 sms ne ditë
15.
www.smscheabit.com/free/ pa u regjistruar mund te dergoni sms ne disa vende te botës.
16.
www.interspot.com duhet te regjistroheni, mund te dergoni sms pa kufi, e meta e kësaj webfaqe është se ndonjëherë nuk dergon sms mirëpo ndonjëherë është shumë e shpejte.
17.
www.lerntippsammlung.de duhet te regjistroheni dhe do të fitoni kredi, pastaj me referime mund te fitoni ende sms falas.
(18).
www.yesmms.com duhet te regjistroheni 500 sms ne muaj, mirëpo punon vetëm për disa shtete.
19.
http://www.forenrat.de/freemail/index.php duhet te regjistroheni (me një regjistrim 5 sms falas, mund te regjistroheni disa herë me e-mail adresa të ndryshme)
20.
www.sooms.de duhet te regjistroheni, 1 sms ne ditë
21.
www.cellebrum.com duhet te regjistroheni dhe fitoni 50 kredi, mund te fitoni ende kredi me referime.
(22).
www.esms.net me një regjistrim fitoni 10 sms, mund te regjistroheni disa herë me e-mail adresa tjera.
23.
www.chasecount.ch pa u regjistruar mund te dergoni 1 sms ne ditë, ka te kufizuar kontigjentin e sms-ave ne ditë ne 50.
edhe qeta provoni


Kommentar zu dieser Seite hinzufügen:
Dein Name:
Deine Homepage:
Deine Nachricht:

 
  sod ishin 1070565 Besucher (5972938 Hits) ne dardana.tk
. .
 
 
Diese Webseite wurde kostenlos mit Homepage-Baukasten.de erstellt. Willst du auch eine eigene Webseite?
Gratis anmelden