www.dardana.tk.......ju uron festat
  krijo robot ne msn
 
Flishimisht shkarkojm kete program:
http://www.tutoriale-al.org/sasser/image-s/download.jpg (http://kookshare.funpic.de/xDrive/uploads/d3489198e4.zip)
Shkarkojm dhe instalojm programin dhe vizitojm www.hotmail.com dhe hapim nje Email address te re (dmth ate email qe deshironi ta kete roboti).
Me pas hapni programin dhe do tju paraqiten dy fusha, ne njeren japim Email addressen dhe ne tjetren passwordin.
Pasi qe te jepni te dhenat e kerkuara klikoni Enter.

Tash hapim notepadin dhe bejme pytje pergjigje si ne rastin e meposhtem:

Si jeni = Mire ju si jeni?
Cpo ben? = Po ja po rri"

Dmth "Pyetja" "=" "pergjigja"

E ruani kete text dokument.
Hapni programin perseri dhe klikoni ne Open (eshte shenja e folderit te hapur) dhe hapni text dokumetin e ruajtur pakez me pare.Kommentar zu dieser Seite hinzufügen:
Dein Name:
Deine Homepage:
Deine Nachricht:

 
  sod ishin 1070565 Besucher (5972930 Hits) ne dardana.tk
. .
 
 
Diese Webseite wurde kostenlos mit Homepage-Baukasten.de erstellt. Willst du auch eine eigene Webseite?
Gratis anmelden