www.dardana.tk.......ju uron festat
  si te behemi google boot
 

Ky Tutorial funksionon vetem ne Mozilla Firefox.

Ky tutorial eshte i krijuar per vetem qellime edukative.

Shume website te ndryshem lejojn Robotet e Googles (Bot-et) qe te vizitojn dhe analizoj websiten e tyre per arsye se mund tu siell me shume vizitor, pra neper forume te ndryshme apo website qe kane nevoj per kycje me User dhe Password Bot-et e Google kane mundesi qe te kycen pa User dhe Password. Per tu kycur edhe ju duhet qe ta beni serverin te mendoj qe ju jeni njeri nga Botet e googles psh.spider,bot etj.

Ne do te provojm kete metod ne nje forum.

Psh ky forum nuk lejon qe Mysafiret te shikojn postet:

http://www.tuts4you.com/forum/index.php?showtopic= 9959 (http://www.tuts4you.com/forum/index.php?showtopic =9959) 

Pra do te tju paraqitet mesazhi qe duhet te kyceni.

Ne Mozill instalojm kete Addon:

http://www.chrispederick.com/work/fi...agentswitch er/ (http://www.chrispederick.com/work/firefox/userage ntswitcher/) 

Kujdes!Klikoni lart afer Addres Bar kur t'ju hapet mesazhi qe nuk eshte lejuar instalimi i nje Addon per te lejuar instalimin e tij.

Pasi qe e keni instaluar shkoni Tools>User Agent Switcher>Options>Options 

Klikoni ne: "User Agents" dhe me pas ne "Add"

Plotsoni keto te dhena:

* Description: Googlebot
* User Agent: Mozilla/5.0 (compatible; Googlebot/2.1; http://www.google.com/bot.html (http://www.google.com/bot.html))
* App Name: Googlebot
* App Version: 5.0 (compatible; Googlebot/2.1; http://www.google.com/bot.html (http://www.google.com/bot.html))
* Platform: http://www.google.com/bot.html (http://www.google.com/bot.html)
* Vendor: -kete e leni that 
* Vendor Sub: -kete e leni that 

Klikoni OK

Tash ne Tools>User Agent Switcher bejani Tick GoogleBot duke klikuar mbi te.

Dhe provoni perseri ne linkun qe me pare nuk mundet te kyceni per shkak se kerkohej user:

http://www.tuts4you.com/forum/index.php?showtopic= 9959 (http://www.tuts4you.com/forum/index.php?showtopic =9959) 

Pra tash do te shihni qe do te kyceni pa problem ne te dhe do te mund ti shikoni postet pa user.

Me e mira e ksaj eshte qe disa website i lejojn Google Bot-eve qe te kycen ne Vip Seksionet e tyre prandaj 

edhe ju ndoshta mund te kyceni ne ndonjeren prej tyre
 
 

Kommentar zu dieser Seite hinzufügen:
Dein Name:
Deine Homepage:
Deine Nachricht:

 
  sod ishin 1070568 Besucher (5973025 Hits) ne dardana.tk
. .
 
 
Diese Webseite wurde kostenlos mit Homepage-Baukasten.de erstellt. Willst du auch eine eigene Webseite?
Gratis anmelden